В потягах “Укрзалізниці” запускають повноцінні обіди: що буде в меню

В потягах "Укрзалізниці" запускають повноцінні обіди: що буде в меню

З цього тижня Укрзалізниця починає тестування якісного харчування на низці найдовших рейсів. Відтепер пасажири можуть насолоджуватися гарячими стравами під час подорожей на маршрутах:

  • №351/352 Київ — Кишинів
  • №95/96 Київ — Рахів
  • №29/30 Київ — Ужгород
  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Меню від шеф-кухаря Євгена Клопотенка

Розробкою меню займався відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви готують за спеціальною технологією заморожування, яка дозволяє зберігати свіжість продуктів і забезпечує максимальну якість після розігріву.

Що пропонують пасажирам

Провідники на тестових рейсах запропонують пасажирам спробувати:

  • Карпатські деруни.
  • Омлет із житомирських яєць.
  • Курку з подільською картоплею та овочами.
  • Кримськотатарський плов із яловичиною — ця страва вже стала фаворитом багатьох пасажирів.

“Забудьте про традиційний набір ‘варені яйця + курятина’! Тепер ваш обід у поїзді може бути справжнім кулінарним задоволенням”, — зазначають у пресслужбі Укрзалізниці.

Вартість і зручність

Ціна на страви варіюється від 170 до 190 гривень. Додамо, що пасажири можуть обрати та замовити гарячі страви прямо під час подорожі, що робить поїздки ще комфортнішими.

Зазначимо, що “Укрзалізниця” продовжує оновлювати сервіс і вивчає відгуки пасажирів для подальшого вдосконалення меню. Якщо тестування буде успішним, гаряче харчування планують впровадити й на інших маршрутах.

Новий сервіс демонструє прагнення компанії покращувати комфорт і якість обслуговування пасажирів, перетворюючи подорожі на приємний і смачний досвід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *